ontdek Luminello en Rocker/Toggle by Niko

Tickets

Registraties zijn gesloten

ontdek Luminello en Rocker/Toggle by Niko

Ontdek als architect en interieurvormgever in première de nieuwe Niko en Luminello collecties tijdens dit evenement. Niko zal aanwezig zijn, alsook Luminello designer Sven Algoet. Een ideaal moment om je productkennis te verruimen en nieuwigheden te ontdekken. Een netwerkmoment ook, om de mensen achter deze merken te ontdekken.


We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een exclusieve ontdekking van de nieuwste innovaties in verlichting en schakelaars in de Luminello conceptstore. Dit is de perfecte gelegenheid om de prachtige "Rocker en Toggle" schakelaars van Niko en de verfijnde porseleinen verlichting Faro di Murano van dichtbij te ervaren. 

Rocker en Toggle Schakelaars van Niko

De "Rocker en Toggle" schakelaars combineren elegantie en functionaliteit op een ongeëvenaarde manier. Deze schakelaars bieden een esthetische toevoeging aan elk interieurontwerp, terwijl ze zorgen voor een intuïtieve en betrouwbare bediening. Ontdek hoe deze designmeesterwerken naadloos passen in zowel moderne als klassieke ruimtes, en hoe ze jouw ontwerpen kunnen verrijken met hun subtiele doch opvallende aanwezigheid.

Porseleinen Verlichting van Luminello

Daarnaast presenteren we met trots de nieuwe handgemaakte porseleinen verlichting Faro di Murano van Luminello. Deze verlichtingslijn staat synoniem voor vakmanschap en verfijning. De delicate porseleinen ontwerpen zorgen voor een zachte, warme verlichting die een luxe ambiance creëert in elke ruimte. Elk stuk is een kunstwerk op zich, handgemaakt in België met de grootste aandacht voor detail. 

Waarom Bezoeken?

  • Exclusieve Vooruitblik: Wees een van de eersten om deze baanbrekende producten te zien en te ervaren.
  • Inspiratie: Laat je inspireren door de innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen die je projecten naar een hoger niveau kunnen tillen.
  • Netwerken: Ontmoet andere professionals uit de sector en wissel ideeën en ervaringen uit.
  • Advies en Demonstratie: Krijg deskundig advies en een persoonlijke demonstratie van de mogelijkheden en toepassingen van deze nieuwe producten.

Details van het Event

  • Locatie: Luminello Conceptstore, Tulpenstraat 15b7 9810 Eke.
  • Datum: Donderdag 13 Juni
  • Tijd: Doorlopend van 13 tot 20h.
  • Wij: voorzien een hapje en drankje

Wij hopen je te mogen verwelkomen in de Luminello conceptstore om samen te ontdekken hoe de "Rocker en Toggle" schakelaars van Niko en de Faro di Murano verlichting jouw creatieve visie kunnen versterken.


Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
donderdag 13 juni 2024
13:00 20:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan Agenda

Locatie

Luminello

Tulpenstraat 15 b7
9810 Eke
België
+32 475 82 62 67
info@luminellolighting.com

Bekom de routebeschrijving

Organisator

Luminello

+32 475 82 62 67
info@luminellolighting.com